Eπισκέπτες

Πληροφορίες

Ο συνολικός σχεδιασμός της CircumEye#5 ΑΛΛAΖΕΙ για να συνοδεύσει τις εννοιολογικές καινοτομίες και να προχωρήσει σε μια νέα εποχή.

Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο της έκθεσης, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μικρές παρουσιάσεις με μικτή θεματολογία, οι οποίες θα επαναλαμβάνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Ομιλητές

ΒΕΡΓΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

Κάτοχος MSc in Quality Management, με εξειδί- κευση στο Marketing και Quality Management. Δια- θέτει εκπαιδευτική και επαγγελματική εμπειρία άνω των 20 ετών στον τομέα των Πωλήσεων και ει- δικά στις Λιανικές Πωλήσεις, στο Neurosalesκαι στο Merchandising, καθώς και στην εξυπηρέτηση Πελα- τών σε Ελληνικές και Διεθνείς Επιχειρήσεις, όπως Winbank, Alpha Bank, X-Treme Stores, Mercedes Benz Hellas, Cosmocar, Euromedica, Sarakakis, Elounda Residence, Πρότυπα Νεφρολογικά Κέντρα, Κτηνιατρική Κλινική Θεσσαλονίκης, ΙΑΣΩ.

ΜΑΚΡΥΝΙΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ

ΕΠΙΚΟΥΡΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΦΑΚΩΝ ΕΠΑΦΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ

Διδάσκει Φ.Ε. και Οπτομετρία στο Π.Π.Σ.Οπτικής & Οπτομετρίας και είναι εξωτερικός Ερευνητικός Συ- νεργάτης στην EurolensResearch, Manchester, U.K., καθώς και συνεργάτης του Εργαστηρίου Ελέγχου της Μυωπίας του SUNYCollegeofOptometry, NewYork, U.S.A. Έχει διδάξει Οπτομετρία και Φ.Ε. σε Πτυχιακό και Μεταπτυχιακό επίπεδο σπουδών των Ελληνικών Πανεπιστημίων αλλά και του TheUniver-sityofManchester, στις Οφθαλμολογικές Κλινικές του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου του Ρίο και του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου των Ιωαννίνων, σε σεμινάρια των εμπορικών και επιστη- μονικών συλλόγων και εταιριών του κλάδου της Ο- πτικής και Οπτομετρίας στην Ελλάδα. Είναι συγγρα- φέας βιβλίων και άρθρων σε επιστημονικά περιο- δικά, αλλά και ενεργά παρούσα με το συνεχιζόμενο ερευνητικό της έργο σε εθνικά και διεθνή επιστημο- νικά συνέδρια (Πανελλήνια Συνέδρια Οπτικής & Ο- πτομετρίας (Σ.Ο.Ο.Ε., Π.Ε.Ο.Ο., Ε.Α.Ο. κλπ), BCLA& IACLE(UK), AAOpt& ARVO(ΗΠΑ), ISCLR(Καναδάς), EAOO(Μάλαγα), OCCSEE(Κροατία) κλπ).

ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

B.A. ECONOMICS& BUSINESS ADMINISTRATION | DISPENCING OPTICS,CITY AND ISLINGTON COLLEGE

Σπούδασε Οικονομικά και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο BOSTON UNIVERSITY των Η.Π.Α. και στη συνέ-χεια Οπτομετρία στο CITY UNIVERSITY του Λονδίνου. Πτυχιούχος Οπτικός (DISPENCING OPTICS) από το CITY and SILINGTON COLLEGE του Λονδίνου.

ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

CUSTOMER EXPERIENCE MANAGER | OPERATIONS MONITORING AND REPORTING | CORPORATE IN-NOVATION COACH

Διευθυντής Κέντρου Επικοινωνίας με πολυετή ε-μπειρία στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών. Εξειδίκευση στη Διαχείριση Λειτουργιών, τη Μέτρηση Απόδοσης, τις Συγχωνεύσεις & Εξαγορές (M&A) και τον Συντονισμό Έργων. Έμπειρος επαγγελματίας με μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων - MBAμε επίκεντρο τη Διοίκηση και τη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο του Λίβερπουλ.

ΚΟΥΖΟΥΜΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

DO-ΟΠΤΟΜΕΤΡΗΣ, BD-ΟΡΘΟΠΤΙΚΗΣ

Απόφοιτος Οπτικής Οπτομετρίας από το IRSOO με μεταπτυχιακές σπουδές ορθοπτικής στο UNISI. Έχει 25 χρόνια εμπειρίας σε κλινική εφαρμογή φακών επαφής και ενεργή συμμετοχή σε πολλά διεθνή σε-μινάρια και συνέδρια. Είναι μέλος της Ελληνικής Α-καδημίας Οπτομετρίας.

spiros_kizis
ΣΠΥΡΟΣ ΚΙΖΗΣ

PRODUCT & SPATIAL DESIGNER

Κάτοχος διπλώματος στη Μηχανική Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου - DPSD το 2011 και μεταπτυχιακού τίτλου στον Σχεδιασμό Προϊόντων από το University of Edinburgh - Edinburgh College of Art. Έχει βραβευτεί με το Andrew Grand award από το Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου, υποψήφιος για την υποτροφία Materials Innovation από το The Arts Foundation, Red Dot Award 2014, Pentawards Silver 2014 και Dromeas 2013 3ο βραβείο. Έργα του έχουν εκτεθεί στο Εδιμβούργο, στο Λονδίνο, στο Μιλάνο, στην Αικατερινούπολη, στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη.

Ζάππειο

Το Ζάππειο Μέγαρο βρίσκεται στην συμβολή της Λεωφόρου Βασιλίσσης Όλγας με την Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, δίπλα στον Εθνικό Κήπο της Αθήνας σε πολύ κοντινή απόσταση από την Πλατεία Συντάγματος, το κτίριο του Κοινοβουλίου, το Προεδρικό Μέγαρο και το Μουσείο της Ακρόπολης.

Η Πρόσβαση με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς δεν δυσκολεύει τον επισκέπτη καθώς ο σταθμός του Μετρό Σύνταγμα είναι σε απόσταση μόλις επτακοσίων μέτρων, ο σταθμός του Τραμ Σύνταγμα βρίσκεται επίσης στην ίδια απόσταση αλλά και αρκετά Λεωφορεία και Τρόλεϊ από διαφορετικές γειτονιές της Αθήνας διέρχονται σε πολύ κοντινή απόσταση.

(Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να περιηγηθείτε στους εξής ιστότοπους: ΜΕΤΡΟ: https://www.ametro.gr, ΤΡΑΜ: http://www.stasy.gr, Λεωφορεία: http://www.oasa.gr)

Όταν θα επισκεφθείτε την Αθήνα είναι πολύ εύκολο να επισκεφθείτε και το Ζάππειο Μέγαρο :Από το Αεροδρόμιο, μπορείτε να πάρετε το Μετρό & σε 50΄ περίπου λεπτά βρίσκεστε στο Ζάππειο Μέγαρο, εξυπηρετεί επίσης και το Λεωφορείο Express του Αεροδρομίου Χ95.Από το Λιμάνι του Πειραιά, μπορείτε να έρθετε με τον Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο και το Μετρό σε 30΄ περίπου λεπτά.

Διευκολύνσεις ΑμεΑ

Η αντιμετώπιση των αναγκών των ανθρώπων με μειωμένη κινητικότητα με την απαραίτητη κοινωνική ευαισθησία, αποτελεί κύρια μέριμνά μας. Τόσο στους εξωτερικούς χώρους του Ζαππείου Μεγάρου όσο και στο εσωτερικό του υπάρχει η δυνατότητα να κινηθούν με ευκολία. Ειδική μπάρα στην πίσω είσοδο του κτιρίου επιτρέπει την πρόσβαση στο Μέγαρο και χώροι στάθμευσης οχημάτων ατόμων με μειωμένη κινητικότητα έχουν προβλεφθεί.

ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορά Επισκεπτών από τη Θεσσαλονίκη

Η επίσκεψή σας στην CircumEye#5 γίνεται ακόμα ευκολότερη αφού πούλμαν της διοργάνωσης θα μεταφέρουν ΔΩΡΕΑΝ τους επισκέπτες της έκθεσης από και προς τη Θεσσαλονίκη. Τα πούλμαν θα ξεκινήσουν από το One Salonica Outlet Mall και συγκεκριμένα, από το Φανάρι που βρίσκεται στη διασταύρωση της οδού "ΣΤΑΘΜΟΥ" με την οδό "ΙΩΝ. ΚΩΛΛΕΤΗ", ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ, στο εξωτερικό PARKING του One Salonica, το Σάββατο 18 Νοεμβρίου στις 08:00 και θα επιστρέψουν στο ίδιο σημείο την Κυριακή 19 Νοεμβρίου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Σάββατο 18 Νοεμβρίου

Εκκίνηση:
One Salonica Outlet Mall (από το Φανάρι που βρίσκεται στη διασταύρωση της οδού "ΣΤΑΘΜΟΥ" με την οδό "ΙΩΝ. ΚΩΛΛΕΤΗ", ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ), στις 08:00

Άφιξη:
ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ, στις 14:30

Κυριακή 19 Νοεμβρίου

Εκκίνηση:
ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ , στις 18:00

Άφιξη:
One Salonica Outlet Mall, στις 24:00

Το σημείο εκκίνησης, στο εξωτερικό PARKING του One Salonica, είναι ιδιαίτερα προνομιακό καθώς μπορεί να εξυπηρετήσει επισκέπτες τόσο από την πόλη της Θεσσαλονίκης αλλά και από την ευρύτερη περιφέρεια, διαθέτοντας τη δυνατότητα δωρεάν parking για επισκέπτες που επιθυμούν να φτάσουν στο εμπορικό κέντρο με το αυτοκίνητό τους και στη συνέχεια να επιβιβαστούν στα πούλμαν.

Η διοργάνωση της CircumEye#5, επέλεξε για την ασφαλή και άνετη μεταφορά σας στην Αθήνα και το ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ την εταιρία «Excellent Luxury Car and Bus Services». Η Excellent Luxury Car and Bus Services είναι μία από τις κορυφαίες εταιρίες επιβατικών μεταφορών στη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα, με περισσότερα από 20 χρόνια παρουσίας στην αγορά. Η πολυετής εμπειρία της στον ταξιδιωτικό χώρο, η ειδική κατάρτιση και οι εξειδικευμένες γνώσεις των στελεχών της εγγυώνται την άψογη εξυπηρέτηση σας.

Ασφάλεια, άνεση και πολυτέλεια! Αυτή είναι η επιχειρηματική φιλοσοφία που διέπει εδώ και 20 χρόνια τη διοίκηση αλλά και κάθε εργαζόμενο στο τμήμα οδικών μετακινήσεων της εταιρίας η οποία είναι πιστοποιημένη με:

• ISO 9001:2015 Ποιότητας υπηρεσιών
• ISO 39001:2012 Οδικής ασφάλειας,
• ISO 14001:2015 Περιβαλλοντικής Διαχείρισης

Για την κράτηση της θέσης θα πρέπει να ακολουθήσετε τα εξής βήματα:

01

Να κάνετε την προεγγραφή σας στην έκθεση στο link: https://www.eventdata.gr/welldone/2023/circumeye/

02

Να μας στείλετε με mail στο [email protected] τoν αριθμό των ατόμων και επισυναπτόμενη την προεγγραφή σας.

03

Θα λάβετε στη συνέχεια περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την μεταφορά σας προς στην έκθεση.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Βασίλης Γουλιέλμος, διοργανωτής,
[email protected], 6977440377

Για τη διευκόλυνση των επισκεπτών, αλλά και των συνεργατών σας εξασφαλίσαμε προνομιακές τιμές στο ξενοδοχείο ROYAL OLYMPIC, το οποίο θα είναι χορηγός φιλοξενίας της CircumEye#5

  • Αθανασίου Διάκου 28-34, 117 43, Αθήνα
  • T: +30 210-92.88.400
  • Email: [email protected]
  • www.royalolympic.com
ΤΥΠΟΣ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΤΙΜΗ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΑΝΑ ΗΜΕΡΑ
EXECUTIVE
ΔΙΚΛΙΝΟ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ 120€
ΔΙΚΛΙΝΟ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΔΙΚΛΙΝΟΥ 130€
DELUXE
ΔΙΚΛΙΝΟ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ 160€
ΔΙΚΛΙΝΟ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΔΙΚΛΙΝΟΥ 170€
ATHENIAN PANORAMA / JUNIOR SUITES
ΔΙΚΛΙΝΟ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ 270€
ΔΙΚΛΙΝΟ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΔΙΚΛΙΝΟΥ 280€

* Οι παραπάνω τιμές περιλαμβάνουν πρωινό σε μπουφέ και φόρους (ΦΠΑ και δημοτικό φόρο) Above prices include buffet breakfast and taxes (VAT and council tax)

** Ο φόρος διαμονής 4 € ανά διανυκτέρευση που ισχύει από 01.01.2018 δεν συμπεριλαμβάνεται στις τιμές των δωματίων, και είναι πληρωτέος στο ξενοδοχείο από τους πελάτες κατά την αναχώρησή τους. Αccommodation tax of €4 per night valid from 01.01.2018 is not included in the room rates, and is payable at the hotel by the guests upon departure

PARKING: 10€ ΑΝΑ ΗΜΕΡΑ

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

To top
el