Εταιρίες

ORATRON

Booth No: A8

Η ORATRON Α.Ε. ιδρύθηκε το 1995 από τον Πέτρο Πιτσάκη, ο οποίος έχει ξεχωρίσει με την παρουσία του στο χώρο των οπτικών στην Ελλάδα και το εξωτερικό όπου δραστηριοποιείται ήδη από το 1965.

Η εταιρεία εξειδικεύεται στην εισαγωγή και διανομή γυαλιών οράσεως και ηλίου, ενώ η ομάδα της διακρίνεται για τη διορατικότητα, τον επαγγελματισμό, την υψηλή αισθητική, την οργάνωση και τη συνέπεια.

Συνεργάτες προσεκτικά επιλεγμένοι από τον Πέτρο Πιτσάκη με πολυετή εμπειρία που είναι σε θέση να προτείνουν προϊόντα που συνδυάζουν υψηλή ποιότητα και προηγμένη τεχνολογία με τις επιταγές της μόδας, σε άψογη σχέση ποιότητας-τιμής.

Με ένα ευρύ κύκλο συνεργασιών, η ORATRON, αντιπροσωπεύει σημαντικά ονόματα στα γυαλιά ηλίου και οράσεως μεταξύ των οποίων την γαλλική premium εταιρία LAFONT, η οποία γιορτάζει φέτος τα 100 χρόνια οικογενειακής ιστορίας με μια μοναδική πορεία που αναδείχθηκε από μια παριζιάνικη boutique, σε ένα διεθνώς αναγνωρισμένο Οίκο.

Την προηγμένη αλλά μινιμαλιστική DANSHARIAN, που γεννήθηκε το 2022 από τη συνεργασία μεταξύ του Alain Miklitarian και της Ιαπωνικής Danshari. Έτσι, ο μινιμαλισμός συνάντησε την ιδιοφυΐα.

Επίσης, η ORATRON αντιπροσωπεύει τη λαμπερή CHRISTIE'S, τη νεανική MURAKAMI, την αθλητική HILX,την πρωτοποριακή CLIC, ενώ το portfolio της συμπληρώνεται από πολλά ακόμα ανεξάρτητα brands όπως: AMARCORD, BLOOMDALE, KIDDO, MAX, PEOPLE, VALERIO, WEST, ΖΕΝ κ.α.

Παράλληλα, η εταιρία επενδύει τη μακρόχρονη τεχνογνωσία της σε μία εξειδικευμένη συλλογή γυαλιών πρεσβυωπίας υπό την επωνυμία ORAMONT, την οποία επιμελείται προσωπικά ο Πέτρος Πιτσάκης.

Φέτος, η Lafont γιορτάζει 100 χρόνια οικογενειακής ιστορίας με μια μοναδική πορεία που ξεκίνησε από μια παριζιάνικη boutique σε ένα παγκοσμίου φήμης brand. Η Lafont δεσμεύεται στη διασφάλιση οικολογικής ευθύνης στα προϊόντα και τις υπηρεσίες της.

Η ORATRON Α.Ε διακρίνεται για τις αρχές που διέπουν τις εμπορικές της συναλλαγές και τις άριστες σχέσεις με τους συνεργάτες της. Για αυτό κερδίζει καθημερινά την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων οπτικών διευρύνοντας το δίκτυό της σε όλη την Ελλάδα.

Η ομάδα της θα βρίσκεται στη CircumEye και θα είναι χαρά της να γνωριστείτε από κοντά και να σας παρουσιάσει όλες τις διεθνείς τάσεις στο eyewear φιλτραρισμένες μέσα από την ελληνική πραγματικότητα, ώστε να σας προτείνει εξειδικευμένες και αποδοτικές λύσεις για το κατάστημά σας.


ORATRON A.E
Αλέξανδρου Πάντου 24, Καλλιθέα
To top
el