Εταιρίες

OPTOSTIRIXIS / WORLD OPTICAL

Booth No: A17

Από το 1996 η OPTOSTIRIXIS βρίσκεται στο πλευρό των οπτικών συζητώντας και ανακαλύπτοντας τις καθημερινές τους ανάγκες, φροντίζοντας να ανανεώνεται με νέα προϊόντα και να παρέχει ολοκληρωμένες τεχνικές και τεχνολογικές προτάσεις.

Ανανεωμένη, φρέσκια και πάντα σύμφωνη με τις νέες τάσεις της μόδας σε νέα χρώματα, σχέδια και υλικά, η νέα σειρά            Accessories by Optostirixis υπόσχεται να ικανοποιήσει τους πελάτες σας και να δώσει έναν άλλο αέρα στο κατάστημά σας μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σε θήκες γυαλιών, πανάκια, αλυσίδες, κορδόνια, μάσκες sport, πρόσθετα φακών (clip on).

Ανακαλύψτε γυναικεία, ανδρικά και παιδικά γυαλιά, οράσεως ή ηλίου, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, που συμβαδίζουν με τις τελευταίες τάσεις της μόδας και διατηρούν πάντα τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας ακολουθώντας τις τελευταίες διεθνείς οδηγίες και προδιαγραφές.

Τέλος, η μακρόχρονη εμπειρία μας, καλύπτει άμεσα και αποτελεσματικά τις ανάγκες σας σε ανταλλακτικά, εργαλεία, αναλώσιμα και ηλεκτρονικά μηχανήματα, με άμεση εξυπηρέτηση και υπεύθυνο service.

 

 


OPTOSTIRIXIS
Eθνάρχου Μακαρίου 92, Δάφνη - Τ.Κ. 172 34

Brands της εταιρίας

To top
el