Εταιρίες

NEA OPTIKI GROUP

Booth No: A10 - A11

H Νέα Οπτική Group είναι μια καταξιωμένη οικογενειακή εταιρεία οπτικών ειδών, με ιστορία σχεδόν 20 ετών. Ως πρωτοπόροι του κλάδου, έχουν δημιουργήσει το ελληνικό brand Urban Owl, προτείνοντας ιδιαίτερα, χειροποίητα γυαλιά, ενώ παράλληλα λειτουργούν το μοναδικό εργοστάσιο γυαλιών στην Ελλάδα, με την επωνυμία Greek Handmade Frames.

Η αφοσίωση της Νέα Οπτική Group στην καινοτομία και τη συνεργασία αποδεικνύεται μέσω της κοινής δράσης της με το ελληνικό brand διεθνούς φήμης, Zeus + Δione. Η σειρά γυαλιών ηλίου που παρουσιάστηκε στην επιτυχημένη σειρά του Netflix "Emily in Paris", κέρδισε διεθνή αναγνώριση, συστήνοντας σε ένα ευρύτερο κοινό τον ελληνικό σχεδιασμό γυαλιών.

Το τελευταίο εγχείρημα, η Native Vision®, είναι η πρώτη εταιρεία οφθαλμικών φακών με ελληνική τεχνογνωσία και εξειδίκευση, που ενσαρκώνει το όραμα του «ελληνικού γυαλιού» στο σύνολό του, από το σχέδιο και τους σκελετούς, μέχρι τους ίδιους τους φακούς.

Η Νέα Οπτική Group υπηρετεί τη δεξιοτεχνία, την ανώτερη ποιότητα και την ικανοποίηση των πελατών και καθώς επαναπροσδιορίζει τη βιομηχανία οπτικών ειδών, εναρμονίζει την ελληνική κληρονομιά με την καινοτομία.

Brands της εταιρίας

To top
el