Εταιρίες

BOD LENSES / FREEFORM OPTICAL

Booth No: A25

Η εταιρία μας «ΦΡΗΦΟΡΜ ΟΠΤΙΚΑΛ ΕΛΛΑΣ ΙΚΕ»,με Γραφεία, Εργαστήρια και Αποθήκες προϊόντων στην Θεσσαλονίκη και την Αθήνα, έχει την χαρά και την τιμή να εκπροσωπεί στη χώρα μας την Bod Lenses. Η Bod Lenses διαθέτει ένα από τα πιο σύγχρονα ανεξάρτητα εργαστήρια κατασκευής πολυεστιακών φακών στη Βόρεια Ευρώπη, εξοπλισμένα με μηχανήματα προωθημένης τεχνολογίας και ποιότητας. Η εταιρεία παράγει φακούς Μονής όρασης, Πολυεστιακούς, κατά της κοπιωπίας (anti-fatigue),τύπου “Office” και διπλεστιακούς με ημερήσια δυνατότητα παραγωγής 4.000 φακών, με υψηλής ποιότητας επιστρώσεις και αποχρώσεις.

Η Bod Lenses και εμείς οι συνεργάτες της στην Ελλάδα, πιστεύουμε ότι η συνέργεια της βιωσιμότητας του περιβάλλοντος και της καινοτομίας ενσαρκώνει το όραμά της διάθεσης φακών τεχνολογίας Free Form υψηλής ποιότητας, που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες των πελατών μας. Κάθε χρόνο οι πολυεστιακοί φακοί αντιπροσωπεύουν ένα αυξανόμενο τμήμα της αγοράς οπτικών ειδών, που δημιουργεί ζήτηση για καινοτόμους, εξαιρετικούς φακούς. Το εργαστήριο της Bod Lenses πληροί τις υψηλότερες απαιτήσεις ποιότητας με τον νεότερο εξοπλισμό, παρέχοντας στην αγορά εξαιρετικούς οφθαλμικούς φακούς με σχεδιασμό της εταιρίας IOT.

Επιδιώκουμε να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να βιώσουν την καλύτερη δυνατή όραση και να βελτιώσουν τον τρόπο ζωής τους. Λόγω των εξατομικευμένων και προσωποποιημένων λύσεων μας, οι φακοί Bod μπορούν να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των πελατών. Μια ισχυρή ομάδα ένθερμων τεχνικών και επαγγελματιών της Bod Lenses είναι αφοσιωμένη στην παραγωγή ανθεκτικών και εύχρηστων προϊόντων για τους πελάτες μας με τη φροντίδα του
περιβάλλοντος.

Αναζητούμε προηγμένες και βασισμένες στην έρευνα λύσεις για να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη και την πίστη των μακροπρόθεσμων συνεργατών και πελατών μας. Η εταιρία Bod Lenses διαφέρει λόγω της αυθεντικής τεχνολογικής της προσέγγισης, της άψογης ποιότητας και της ευέλικτης ομάδας που προσαρμόζεται στις συνεχείς αλλαγές.


FREEFORM OPTICAL HELLAS I.K.E - BOD LENSES
Τσιμισκή 16, Θεσσαλονίκη
Δυρραχίου 30 & Αμβρακίας, Αθήνα
To top
el