Εταιρίες

UNILENS / HOYA / BLACK8

Booth No: A15

Unilens | Εστιάζουμε στην ποιότητα της όρασής σας!

H Unilens είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες επεξεργασίας και διάθεσης οφθαλμικών φακών για γυαλιά οράσεως και ηλίου στην Ελλάδα. Από το 1971 μέχρι σήμερα η πρόοδος της εταιρίας είναι αλματώδης και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των Ελλήνων διοπτροφόρων.

Το 2019 η Unilens γίνεται ο επίσημος αντιπρόσωπος των οφθαλμικών προϊόντων του κολοσσού HOYA στην Ελλάδα. Η επίσημη ανακοίνωση για τη συνεργασία της Unilens με την παγκοσμίου φήμης εταιρεία HOYA γίνεται σε μία μοναδική εκδήλωση στο Ζάππειο Μέγαρο τον Ιούλιο του 2019.

Η Hoya, παρέχει προηγμένους πολυεστιακούς φακούς στους διοπτροφόρους, ανεξάρτητα από τον τρόπο ζωής και τις οπτικές τους απαιτήσεις και έχει κοινό όραμα με την Unilens: συνδυάζει την καινοτομία, με την υψηλή ποιότητα φακών και τη συνεχή υποστήριξη του πελατολογίου της.

Ο πρωταρχικός τους στόχος ενώθηκε και απέκτησε μεγάλη ισχύ: να νιώθουν ασφάλεια και άνεση οι διοπτροφόροι ώστε να βελτιώνουν τις ζωές τους. Η Unilens, μέσω της καθημερινής της επικοινωνίας με τους συνεργάτες της, τους οπτικούς, επιτυγχάνει να εξοπλίζει το καταναλωτικό κοινό με καινοτόμα οφθαλμικά προϊόντα.

Τα προϊόντα Unilens και Hoya είναι πλέον συνώνυμα της αξιοπιστίας και της ποιότητας στη συνείδηση των Ελλήνων Οπτικών, αλλά και των τελικών καταναλωτών. Η εταιρία είναι πιστοποιημένη με ISO 9000 και όλα τα προϊόντα της φέρουν τη σήμανση CE για την ασφαλή χρήση τους. Εδρεύει στην Αττική, σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 1.650 τ.μ. και διαθέτει δύο υποκαταστήματα, ένα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και άλλο ένα στο κέντρο του Ηρακλείου Κρήτης.

 

HOYA | Αλλάζουμε τον τρόπο που οι άνθρωποι βλέπουν τον κόσμο κάθε μέρα!

Η Hoya είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένη για την ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρει και έχει γίνει η πρώτη και αποκλειστική επιλογή για πολλές επιχειρήσεις οπτικών. Η Hoya κατασκευάζει τους πιο σύγχρονους σχεδιασμούς και τους εφαρμόζει στα πιο λεπτά και ανθεκτικά υλικά. Κατά συνέπεια, μεγιστοποιεί την άνεση στην όραση προσθέτοντας τις διάσημες αντιανακλαστικές της επιστρώσεις. Διατηρώντας τη φράση της «Νοιαζόμαστε για τα μάτια σας», προσφέρει υλικά υψηλού δείκτη διάθλασης, προηγμένη τεχνολογία επιστρώσεων και επεξεργασίας, προσωποποιημένους σχεδιασμούς και εξαιρετική εξυπηρέτηση για να ανταπεξέλθει στις αυξημένες απαιτήσεις των πελατών και των συνεργατών της. Hoya for the visionaries!

 


UNILENS
19 Ivis street, Galatsi, Athens

Brands της εταιρίας

To top
el