Εταιρίες

OPTICOMM

Booth No: A22

Η Opticomm Hellas είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον τομέα εισαγωγής και διάθεσης φακών ηλίου Carl Zeiss Vision Sunlens και σκελετών οράσεως και ηλίου για περισσότερα από 50 χρόνια.

Η επιχειρηματική μας φιλοσοφία και αποστολή ήταν πάντα να κατανοούμε και να καλύπτουμε αποτελεσματικά τις ανάγκες των οπτικών-συνεργατών πριν και μετά την πώληση, καθώς και τις απαιτήσεις του τελικού καταναλωτή, με ακεραιότητα, η συνέπεια, η αξιοπιστία. Στόχος μας είναι η προσφορά ‘value for money’ προϊόντων με άμεση παράδοση, μέσα από μια συνεχή προσπάθεια βελτίωσης των υπηρεσιών μας.

Με έδρα σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Αθήνα, Ελλάδα, η Opticomm Hellas εισάγει και διανέμει με επιτυχία πολλές αξιόπιστες μάρκες όπως Carl Zeiss Sunlens Vision dpt, Formula1 Eyewear, Dutz Eyewear, Eyecroxx clip on, Linea Roma U.S.A, SLASTIK. Ταυτόχρονα, η εταιρεία σχεδιάζει και διανέμει δύο δικές της σειρές γυαλιών, Blade και Reflet, ενώ συνεργάζεται στενά με διαφορετικά εξειδικευμένα εργοστάσια, επιδιώκοντας να προσφέρει οικονομικές, μοντέρνες και αξιόπιστες λύσεις στους πελάτες της, με λειτουργικά και εμπορικά σχέδια, άψογης κατασκευής.

ΚΩΤΣΟΒΟΥΛΟΣ ΧΡ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε. ΠΥΘΙΑΣ 35-37, 11364 ΑΘΗΝΑ

Brands της εταιρίας

To top
el